Logo


Sumber: Majalah Mingguan Basa Sunda Manglè

ISBI Bandung Ngawanohkeun Angklung jeung Suling Arab

Kemendikbudristek jeung dua urang wawakil ti Institut Seni dan Budaya (ISBI) Bandung midang di salah sahiji stasiun televisi Abu Dhabi, malem Salasa nu kaliwat (13/12) "waktu Dubai". Nu midang di stasiun televisi Dubai tèh nyaèta Manshur Praditya anu mintonkeun alat musik angklung toèl, jeung Pian Sopian anu mintonkeun alat musik suling sunda.

Katerangan salengkapna nyaèta dina Majalah Mingguan Basa Sunda Manglè 2864 Edisi 23 s.d. 29 Desember 2021 Hal. 26

ISBI Bandung Alamat, Jl. Buah Batu No. 212 Bandung | Phone: +62 7314982 | Fax: +62 7303021 | e-Mail: isbi@isbi.ac.id