Logo


Sumber: Majalah Mingguan Basa Sunda Manglè

Lulusan ISBI Bandung Medalkeun Inovasi Seni

Institut Seni Budaya Indonesia (ISBI) Bandung ngalaksanakeun kagiatan wisuda di Gedong Sunan Ambu, Jalan Buahbatu 212, Bandung (18/12/2021). Kagiatan nu lumangsung sacara daring jeung luring tèh diiluan ku 383 wisudawan ti jenjang diploma, sarjana, jeung magister.

Katerangan salengkapna nyaèta dina Majalah Mingguan Basa Sunda Manglè 2865 Edisi 30 Desember 2021 s.d. 5 Januari 2022 Hal. 26

ISBI Bandung Alamat, Jl. Buah Batu No. 212 Bandung | Phone: +62 7314982 | Fax: +62 7303021 | e-Mail: isbi@isbi.ac.id